DARLINGS

Saturday, August 20, 2016

Resepi kek batik simple

Assalamualaikum selamat petang kesayangan semua.
selamat datang ke dapur kakak lydia.eh entry kauu kemain lagi 😆
Arini kakak malas nak bebel kakak nak share resepi yang simple masak tutup mata pun boleh tapi jangan sampai tangan hangus nanti nak belai suami pun susah.eh plis plis jangan kecam kakak.ok sekali lagi kakak gurau aje. Hehe.
Resepi kakak pada harini adalah kek batik simple mimple sampai kanak kanak pun boleh buat.



Bahan bahan
250 g butter
2 cawan milo 
1 cawan koko
1 cawan susu pekat
Biskut marie ikut kau suka laa.

Masukkan semua bahan iaitu butter koko milo susu pekat sehingga sebati.
Dah masak dah semua sebati kau gaul sebati bersama biskut marie yang kau hancurkan dengan perasaan geram.eceh.td kakak hancurkan semua dengan satu tangan je.eceh kakak terbelagak pulak.hahaha.
Dah gaul sebati simpan lah dalam bekas.masuk fridge bagi dia sejuk sikit.kalau kau makan panas panas macam org kebulur tak sedap nanti lidah kau hangus.susah nak sayang sayang suami.errr tolong jangan kecam kakak.
Pastuh dalam sejam dah keras potong la pastuh makan la sampai kau rasa berat badan kau naik sekilo.eh.sekian sahaja bebelan resepi kakak.

Kau tak payah la salin salin resepi kakak ni.kau baca je masuk otak confirm ingat.dah buat nanti bagi rasa suami suami kata sedap jangan lupa terima kasih kat kakak tau.hahahaa.*muntah*

Happy weekeed ols! 


                                               

No comments:

Post a Comment

~assalamualaikum wbt...

SHARE SOME LOVE
LEAVE A COMMENT ~

-LUV,lydia-